Eten en Drinken

Eten en drinken

Wij koken op dinsdag en vrijdag  een 3 gangen diner. Wil je meer of anders, neem dan contact met ons op en druk op de knop “Contact” in het menu. Vegetarisch eten is geen enkel probleem. Ook als je dieetwensen hebt (Koemelk intolerantie of allergie) blijf je van harte welkom. Het diner is vrijblijvend, het menu voor de volgende dag hangt in de middag op het terras. Op basis daarvan kun je besluiten of je mee wil eten of niet. Wij koken zo veel mogelijk met dagverse producten van het seizoen. Een greep uit het repertoire: Eendeborst met sinasappelsaus, Huisgemaakte pasta, Risotto met munt, Franse perentaart  Op woensdag bakken we Pizzas, die je bij ons kunt komen afhalen.

Bière Bernadis

In Nederland brouwden wij bier op grotere schaal. Onder de naam “TURF” verkochten en brouwden wij bier als de “Veensche Bierbrouwerij”. Nu brouwen wij op een kleinere schaal en schenken en verkopen het alleen aan onze gasten. We brouwen ieder seizoen verschillende soorten bier.

Kindermenu

Voor kinderen serveren wij kleinere porties. Lusten ze iets niet, dan is er altijd een alternatief.

Ontbijt

Desgewenst kun je bij ons ontbijten.

Boodschappen

De dag van aankomst staan vooraf opgegeven boodschappen, desgewenst, klaar. Zie ook vragen

Broodservice

Voor iedere ochtend is vers brood te bestellen.

Markten

Als je zelf voor je eten en drinken wil zorgen, is er op de markten keuze te over. Er is iedere dag wel ergens in de buurt een markt.

Zin in een heerlijk vakantiehuis in de Cevennen ?

In de rust van de natuur, die in Zuid-Frankrijk nog te vinden is ?